Karaktärer som är viktiga till en början

Halloj, halloj! Här kommer lite basfakta till de karktärer som kommer vara med under de första inläggen.

Cassandra "Cassie" Lowland
Berättelsens "jag"- person och den som vi kommer följa, genom hennes ögon, tankar och åsikter. Hon är född den 13 Mars 1994 och kommer under berättelsen att fylla år (Förhoppningsvis, om vi lyckas komma så långt).

Jens Ulrik Munther
För er Munthers där ute, så vet ni säkert helt klart vem Ulrik är, men för er som inte vet, så kommer lite kort fakta kring honom: Ulrik är en svensk artist som upptäcktes första gången 2009 då han tävlade i Lilla Melodifestivalen. Efter detta flöt karriären på och 2010 fick han skivkontrakt. Han är född den 18 Februari 1994 och kommer även han (Förhoppningsvis) fylla år under berättelsens gång.

Desiré "Desi" Lowland
Cassies lillasyster, född den 30 Augusti 1998, och kommer under året (Förhoppningsvis) fylla 13 under berättelsens gång.

Jasper Anderson
Cassies pojkvän i berättelsen, trots att hon efter ett tag börjar tycka mer om Ulrik efter ett tag, vilket gör Jasper otroligt svartsjuk då han får reda på det. Han är född den 4 Januari 1993 och är då 18 år. Han är mycket som Desis storebror och tar ofta hand om henne då Cassie och hennes föräldrar inte har tid.

Charlene Lowland
Cassies och Desis mamma, som lider av en långsam cancer, som när som helst kan göra sig påmind. Hon försöker alltid hålla skenet uppe och påmina alla om att man bara lever en gång. Båda hennes döttrar älskar henne oerhört och trots att de är mycket oroliga för henne, så vet de att deras mamma har rätt när hon säger att det inte är någon allvarlig fara med henne för tillfället. Hon tycker otroligt mycket om både Jasper och Ulrik och är egentligen inte till särskilt stor hjälp då Cassie måste bestämma vem hon tycker mest om.

Michael "Mike" Lowland
Mike är Cassies och Desis pappa, samt Charlenes man. Han är lika orolig för sin fru som döttrarna, men han har redan accepterat att hon kanske en dag inte kommer finnas där längre. Han tycker inte särskilt mycket om Jasper och tjatar alltid på Cassie att hon ska hitta någon bättre. Då Ulrik dyker upp, blir han överförtjust och försöker ge både Cassie och Ulrik hintar om att de ska bli tillsammans, trots att de mest bara blir generade.

Japp, detta var de första karaktärerna. Det finns någon mer som är med i början, men då en så kort bit att det egentligen inte spelar någon större roll för handlingen. Fler karaktärer kommer helt klart komma upp senare, det är bara att vänta och se.

Ha de gött!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0